EXPOSICIÓ SOBRE L’ANTICIPACIÓ TECNOLÒGICA EN LA HISTORIETA DELS ANYS 50 A CASTELLÓ

PetitParcirEn el marc de les V Jornades de Còmic de Castelló (de l’1 al 4 d’abril), s’inclou la inauguració de l’exposició ¿Dónde está mi moto voladora? Anticipación tecnológica en la historieta de los años 50, que es podrà visitar del divendres 3 al diumenge 26 d’abril.

La inauguració de la mostra, el divendres 3 d’abril a les 19.30h, anirà precedida per una conferència de la mà dels comissaris de la mateixa, Jordi Ojeda i Francesc Solé, que tindrà lloc a les 18.00 hores a la Seu de la Ciutat de la Universitat Jaume I de Castelló, Edifici Llotja del Cànem, al carrer Cavallers, número 1.

En paraules de Jordi Ojeda i Francesc Solé: “El propòsit d’aquesta exposició és mostrar com, ingènuament, les tecnologies ja albirades eren reelaborades i posades al servei de les aventures. De com es pot anticipar el futur des d’una percepció casolana del progrés.

L’exposició recull imatges i textos de les col·leccions i personatges de ficció més importants de l’època. Els plafons ens mostren vinyetes seleccionades de diferents anticipacions tecnològiques del futur tals com transports, comunicacions, rajos, robots i una miscel·lània diversa.”