CJ Connectat al còmic: And the winner

When playing mobile casino games, it is recommended to take breaks every now and then. Read your favorite comic strips during the break.

concurs carnet jove 2La beca Carnet Jove arriba a la seva tercera convocatòria i ja hi ha un guanyador per a la primera fase. Aquest certamen, en el que en ocasions anteriors s’han premiat dues obres tan estimables como el Zombiosis, del tàndem Bayarri i Llassans, o el Fills dels ’80. La Generació Bombolla, de l’Aleix Saló, té dues rondes ben diferenciades.

En aquesta primera, el jurat ha decidit triar quatre finalistes i un guanyador, que és qui rebrà  la primera part del premi, consistent en onze col·laboracions en forma de tira còmica a la revista El Jueves i onze més a la revista Medicampus, més quatre mil euros de premi. Enguany el guardonat ha estat Daniel Deamo, amb la seva tira Walter&Beep.

Daniel Deamo, de 28 anys i de Barcelona.

 

Però l’emoció no ha acabat encara: estem entrant a la segona ronda del concurs, en la que tant Daniel com la resta de finalistes poden optar a que Glénat editi el seu llibre i a endur-se un premi de 3000 € com a bestreta. El dia 20 les seves obres i els respectius plans de treball seran examinats i només un d’ells aconseguirà la somiada publicació. Podeu fer les vostres apostes després de veure alguns exemples de les tires de cada un…